Dziś wieczorem dzwonił przedstawiciel firmy PKS w Grodzisku Maz. Sp. z o.o., która obsługiwała feralny kurs.

Przedstawiciel firmy poinformował, że na stronie internetowej przewoźnika pojawiło się oficjalne oświadczenie zarządu firmy w sprawie wypadku…

W imieniu „Przedsiębiorstwa Komunikacji Samochodowej w Grodzisku Maz.”. Spółka z o.o. Zarząd Spółki wyraża głębokie ubolewanie w związku z doznanymi przez Pana/nią obrażeniami w następstwie wypadku naszego autobusu linii 739 jaki miał miejsce w dniu 14 maja b.r w Warszawie .

Dla ułatwienia dochodzenia wszelkich roszczeń związanych z tym wypadkiem poniżej podajemy nr polisy OC autobusu uczestniczącego w tym wypadku:

SCANIA Omnicity Nr. rejestracyjny: WM 53483, Nr polisy OC : Certyfikat Nr 22006/3351193.

Kontakt z ubezpieczycielem:
COMPENSA T. U. S.A.
Infolinia 801 120 000. lub teł. 22/ 501 60 12

Ponadto dodaję, że w przypadku jakichkolwiek pytań związanych z dochodzeniem roszczeń prosimy o bezpośredni kontakt telefoniczny z pracownikiem naszej Spółki, Panią Bożenna Potyńską Nr telefonu: 22/ 755-22- 85 wew. 20 w godzinach 7oo – 15oo w dniach: poniedziałek – piątek

Dokument możesz znaleźć na stronie PKS Grodzisk, oraz tutaj (kopia)

.

Jeśli brałeś udział w wypadku tego autobusu skontaktuj się z nami:

wypadek739<_at_>rembiejewski.pl

Możesz też odwiedzić specjalnie przygotowany profil na Facebook’u

(!) Zgłoś błąd na stronie

Spodobał Ci się artykuł? Zapisz się do naszego Newslettera - ZERO SPAMu, same konkrety, oraz dostęp do dodatkowych materiałów przeznaczonych dla subskrybentów!

Na podany adres e-mail otrzymasz od nas wiadomość e-mail, w której znajdziesz link do potwierdzenia subskrypcji naszego Newslettera. Dzięki temu mamy pewność, że nikt nie dodał Twojego adresu przez przypadek. Jeśli wiadomość nie przyjdzie w ciągu najbliższej godziny (zazwyczaj jest to maksymalnie kilka minut) sprawdź folder SPAM.

Patryk

CEO Webinsider.pl, a do tego CTO, CIO, CFO, CMO, CSO, COO i CRO ;-)
Pasjonat nowych technologii - od sprzętu po oprogramowanie, od serwerów po smartfony i rozwiązania IoT. Potencjalnie kiepski bloger, bo nie robi zdjęć "talerza" zanim zacznie jeść.

Dumny przyjaciel swoich psów :-)